Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hot Rod-ok

2008.03.06

 Sokan vannak akik gyűjtögetnek, évekig spórolnak egy szebb autóra, és miután megszerezték úgy vigyáznak rá mint a szemük fényére. A Rod & Custom Sow-n ilyet biztosan nem fogunk látni....

 
 
   Irdatlan Amerikai cápák, egyedi hot rodok, Low riderek, és Big Foot autótaposás várja a nézőket május 19-20.án a budapesti Syma csarnokban. A felhozatalban 9 ország (beleértve kicsiny hazánkat is!!) autói, és motorjai szerepelnek, köztük olyan nagy nevek, mint a Londoni Krazy Horse Custom Cycles, vagy a Francia Jean-Claude Passetemps,és az Amerikai South Florida Choppers. A szervezők nevéből is tisztán látszik az összejövetel magas színvonala, Békési Róbert, a Komáromi nemzetközi amerikai autó fesztivál főszervezője (N.A.A.F.) és Knap Attila, az épített motorokat népszerűsítő CustomBike magazin tulajdonosa jóvoltából látogat hozzánk ez a rendezvény.
 
 
   Még több infót  a hivatalos oldalukon lehet olvasni, érdemes megnézni [Link]. A belépőt a helyszínen lehet megvásárolni, 1 napért 2500, míg a teljes rendezvényre 3000 forintot kell a pénztárban hagyni. Ezért viszont örök életre szóló élményben lehet részetek. Ha érdekelnek titeket a benzinzabáló szörnyek akkor ott a helyetek! 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.